MIMPI KE BINTANG TV2

Di Sepanjang Riwayat Omar Hashim Omara

Jumaat, Oktober 09, 2009

Selamat Hari Jadi Asyadi Yang Ke 31



Selamat Hari Lahir Yang ke 31 diucapkan kepada anakku Muhammad Asyadi, yang menyambut harijadinya pada hari ini 9 Oktober 2009. "Ya Allah! Panjangkanlah umur anakku Muhammad Asyadi, Kuatkanlah imannya, Perbanyakkanlah rezekinya, Berikanlah keberkatan kepadanya, Berilah kejayaan kepada setiap usahanya. Sihatkanlah seluruh tubuh badannya dan jauhilah dia dari sebarang bahaya dan bencana. Amin....!".

Muhammad Asyadi dilahirkan (oleh ibunya Azizah) di Hospital Bukit Mertajam pada hari ini 9 Oktober 1978. Telah melangsungkan perkahwinan dengan Norizah dan mendapat seorang cahaya mata lelaki Muhammad Amsyar (5 tahun).

Disiarkan gambar-gambar Asyadi dari kecil hingga besar. Gambar Kiri: Saya mendukung Asyadi.
Gambar Kanan: Asyadi sekarang (2009).

4 ulasan:

  1. Salam Mamu..

    MasyaAllah comelnya dan tembamnya dia masa kecil..dan masih tetap hensem macam bapanya hingga dewasa..ada iras2 muka mamu pun ada..like father like son..semoga menjadi anak yg soleh dan sentiasa kenang jasa ibu bapa sehingga ke akhir hayat.

    BalasPadam
  2. Salam Zai,
    Terima kasih. Saya tersenyum bila baca pada ayat ".....masih tetap hensem macam bapanya hingga dewasa.....".
    Betulkah? Ha haaa... Masa muda tu ada la kot sikit sikit... Dah tua ni...al maklumlah...

    BalasPadam
  3. Salam Pak Omar,

    Tersinggah di blog ini. Byk nostalgia lampau ttg penggiat seni. Boleh buat kajian sejarah ni. Jemput ke blog saya iaitu http://zukidin.blogspot.com

    Terima kasih.

    Sir Zuki

    BalasPadam
  4. Terima kasih Daddy Zuki, Salam singgah... saya juga dah tengok blog Daddy Zuki. Ok, bagus... terus menulis....

    BalasPadam