MIMPI KE BINTANG TV2

Di Sepanjang Riwayat Omar Hashim Omara

Khamis, Januari 29, 2009

Kawan-Kawan Dan Jiran Semasa di Jalan Kelab, ButterworthTahun 1965. Usia saya 11 tahun. Masa ini tinggal bersama keluarga di rumah no. 5B, Jalan Kelab, Butterworth (Sekarang telah ditukar sebagai Jalan Dato' Hj. Ahmad Said). Selepas itu menjadi Jabatan Kemasyarakatan serta Persatuan Kebajikan, Sukan dan Sosial MPSP (PESUKA). 

Gambar Kiri - Kawan-kawan dan juga jiran kami ialah: Saya (Omar), Yusof (adik), Lim Teck Aik dan abangnya Lim Teck Lee. Gambar ini diambil di tepi rumah kami.

Gambar Kanan - Lim Teck Lee, Yusof, Omar dan Lim Teck Aik. Gambar ini ditepi pantai belakang rumah kami (Sekarang dah jadi lebuh raya Lingkaran Luar Butterworth atau BORR).

Keluarga Lim Teck Lee telah berpindah ke Petaling Jaya, Selangor. Kalau tak silap di Jalan 12/14. Kami hanya bertemu dua kali Lim Teck Lee dan Lim Teck Aik dalam tahun 1973 di Petaling Jaya selepas itu telah terputus hubungan. Jika mereka melihat dan membaca blog saya ini diminta tolong hubungi saya di talian - 013 4220091 atau email: omara353535@hotmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan